Rólam

IBCLC Laktációs Tanácsadó

Czink Beáta Szoptatási Tanácsadó

Miben tudok segíteni?

 • Abban, hogy felkészülten várd a babádat.
 • A szülés utáni kórházban eltöltött időre való felkészülésben. Mert az első lépések a legfontosabbak
 • Hogyan gondozd a babádat otthon?
 • Szoptatási helyzetek megoldása, segítése.
 • A gyermeked viselkedésének megértése, fejlődési folyamatok, kötődés.
 • Az érintés szeretet, gyógymód. Babamasszázs oktatás otthonodban.

 

Czink Beáta

Laktációs Tanácsadó

 

Üdvözöllek!

Végzettségem szerint Csecsemő-és gyermekápoló, Kisgyermeknevelő, Laktációs tanácsadó vagyok.

Több mint két évtizedet dolgoztam gyermekápolónőként szülészet-újszülött osztályon. Részese lehettem családok megszületésének a szülőszobán, az első érintések, szoptatás segítésében, az esetlegesen nehezen induló babák támogatásában.

Az évek során többféle szemléletet ismertem meg, mind a szoptatás, mind a babagondozás területén. Az oktatások, továbbképzések és a személyes tapasztalások által kialakult saját a természetességre törekvő, és a tudományt tisztelő gondolkodásmódom.   A legmeghatározóbb felismerés a gondoskodó ellátás jelentősége és a megfelelő információk átadásának fontossága volt számomra.

Te is segíthetsz, ha írsz visszajelzést

Köszönjük!

   

  "Beát a koraszülött osztályon ismertem meg. Első szülésem volt. Nehezen indult meg a tejem, de hála neki, sikerült. Kedves, megnyugtató személyisége pozitív hatással volt rám. Kiváló szakmai tudással rendelkezik, a későbbiek során is sokat segített nekem. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek."

  Lívia

  "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

  Beth Cordell, Age 18

  "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

  Tom Drake, Age 87