Rólam

IBCLC Laktációs Tanácsadó

Czink Beáta Szoptatási Tanácsadó

Czink Beáta

Laktációs Tanácsadó

 

Üdvözöllek!

Végzettségem szerint Csecsemő-és gyermekápoló, Kisgyermeknevelő, Laktációs tanácsadó vagyok.

Több mint két évtizedet dolgoztam gyermekápolónőként szülészet-újszülött osztályon. Részese lehettem családok megszületésének a szülőszobán, az első érintések, szoptatás segítésében, az esetlegesen nehezen induló babák támogatásában.

Az évek során többféle szemléletet ismertem meg, mind a szoptatás, mind a babagondozás területén. Az oktatások, továbbképzések és a személyes tapasztalások által kialakult saját a természetességre törekvő, és a tudományt tisztelő gondolkodásmódom.   A legmeghatározóbb felismerés a gondoskodó ellátás jelentősége és a megfelelő információk átadásának fontossága volt számomra.

Te is segíthetsz, ha írsz visszajelzést

Köszönjük!

   

  “Bea az egyik leglelkiismeretesebb egészségügyi szakember és véleményem szerint a legkiválóbb szoptatási tanácsadó, aki Noel kisfiam fejlődésében segített, egy személyben volt szakember, pszichológus és barát a nehéz napokban.

  A kaotikus étkezések, pótlások és tej mennyiséghiány es cumizavar problema nagyon megterhelte a hétköznapjainkat. Kevesebb, mint két hét alatt minőségi javulást értünk el. Őszintén a legjobb befektetésnek gondolom, melyet kisfiam érdekében a szülés óta csináltam.”

  Évi

  “Beát a koraszülött osztályon ismertem meg. Első szülésem volt. Nehezen indult meg a tejem, de hála neki, sikerült. Kedves, megnyugtató személyisége pozitív hatással volt rám. Kiváló szakmai tudással rendelkezik, a későbbiek során is sokat segített nekem.

  Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.”

  Livi